Adverteren

VoetbalGokken.be is de Belgische tak van ‘VoetbalGokken‘. Onze Belgische versie VoetbalGokken.be richt zich sinds 2014 specifiek op de Belgische markt. Hierin ligt de focus voornamelijk op de voetbalcompetities in België, beschikbare en online bookmakers met een licentie. En uiteraard wordt het ‘succesvol en winstgevend’ inzetten op voetbalwedstrijden veelvuldig onder de aandacht gebracht bij onze bezoekers en leden. Onze website spreekt een grote en zeer specifieke doelgroep aan, wat adverteren op VoetbalGokken.be dan ook erg interessant maakt!

VoetbalGokken.be richt zich met name op bezoekers uit de België en de Benelux en dus automatisch op Vlaams-Nederlands sprekende voetballiefhebbers. Deze bezoekers hebben als hoofddoel onze website als hulpmiddel te gebruiken om een weloverwogen voetbal weddenschap aan te gaan. Het grootste gedeelte van onze bezoekers is tussen de 18 en 35 jaar oud, met een brede interesse in voetbal en het succesvol inzetten op deze wedstrijden.

Specificatie, ontwerp en inhoud:

  • Advertenties moeten een van de volgende bestandstypen bevatten: jpeg, gif, png of swf.
  • Advertenties mogen geen pornografische beelden bevatten, noch links naar aanstootgevende websites of niet besproken verwijzingen.
  • De inhoud van een advertentie wordt vooraf besproken en zal aan de eisen moeten voldoen die door beide groepen zijn goedgekeurd.
  • Het bestand moet niet onnodig groot zijn. We willen de bestandsgrootte van de advertenties zo veel mogelijk gereduceerd aangeleverd krijgen.
  • De inhoud van advertenties zal eerder geaccepteerd worden als deze voetbal-gerelateerde informatie bevat. Natuurlijk accepteren wij ook andere advertenties.

Prijzen en afmetingen:

Wij hanteren enkel vooraf besproken prijzen, volledig afgesteld op de positie die u als adverteerder wilt reserveren. Posities kunnen verschillen en (bij voorkeur) op maat worden gemaakt. Prijzen gelden voor de volledige duur van de advertentie.

Interesse gekregen in adverteren op VoetbalGokken.be?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons e-mailen via: info@voetbalgokken.be. Wij horen graag van u!

Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WIN STRATEGIEËN